Thursday, November 13, 2014

SET SENDI UNTUK ANDA


Sakit sendi bukanlah perkara yang perlu anda remehkan sehingga ia bakal membawa kepada penyakit yang lebih kritikal. Ia akan menganggu kerja-kerja seharian anda tambahan pula apabila berlakunya pertambahan usia.  Sakit sendi biasanya ia akan mengganggu otot sendi dan ia dapat dilihat kepada ketidak selesaan anda apabila mengerakkan sendi badan anda. 

Kebiasaannya ia berlaku kepada :

1 ) Pertambahan usia terutamanya sering menyerang kaum wanita 45 tahun ke atas.
2 ) Kelebihan berat badan.
3 ) Aktiviti fizikal yang berlebihan.
4 ) Mengalami kelemahan otot paha.
5 ) Pernah mengalami patah tulang di sekitar sendi dan tidak mendapatkan rawatan yang betul.Dari itu, shaklee ada menawarkan set sendi untuk mereka memilikinya :


1 ) Omega Guard 

Memelihara fungsi sendi dan melegakan sakit-sakit sendi. Omega juga mencegah risiko pelbagai penyakit berbahaya serta mengurangkan tahap kolestrol

2) Ostematrix

Merupakan formula lengkap yang mengandungi kalsium, magnesium dan Vitamin D. Ia diperlukan oleh tubuh untuk membina darah, saraf serta pembentukan tulang dan gigi yang kuat. Apabila badan cukup kalsium, kita akan mudah bangun dari tidur malah tidur kita juga lebih nyenyak dan berkualiti.

3 ) Advanced Joint Health Tablet

Mengandungi estrak unique Boswellia aktif dengan paten tertunda, estrak jagung dan nutrien penting termasuk Zink, Tembaga, Mangan dan Vitamin C untuk membantu meningkatkan keselesaan sendi dan pergerakannya.  

Jadi, jangan biarkan ia mengganggu aktiviti seharian anda. 


Dapatkan konsultasi percuma daripada saya.

Pengedar shaklee anda,
Farhana Ariffin
012-2919727

No comments:

Post a Comment