Thursday, March 13, 2014

SET BAJET UNTUK IBU HAMIL DAN IBU MENYUSUOK, ENTRI YANG SANGAT SAYA SUKE BILA CERITA TENTANG IBU HAMIL DAN MENYUSU. SEBAB APA? SEBAB..SAYA JUGA PERNAH HAMIL DAN SEHINGGA SEKARANG, SAYA MASIH BREASTFEED BABY NAUFAL :)
BAGI IBU2 YANG HAMIL, ANDA PERLU MENGAMBIL SEKURANG-KURANGNYA 1000mg KALSIUM SETIAP HARI. 
KEKURANGAN KALSIUM PADA IBU HAMIL @ IBU MENYUSU AKAN MENYEBABKAN BAYI MENGAMBIL KALSIUM DARIPADA TULANG IBU DAN AKAN MENJEJASKAN TAHAP KESIHATAN IBU PADA MASA HADAPAN ( RISIKO OSTEOPOROSIS ). 

BAGI MENDAPATKAN SUMBER KALSIUM DARIPADA PEMAKANAN HARIAN ANDA, ANDA BOLEH DAPATKAN DARIPADA SUSU, PRODUK TENUSU MISALNYA DARIPADA BIJIRAN ,KEJU, SOYA, YOGURT DAN LAIN2.

SELAIN DARI ITU, IBU HAMIL DAN MENYUSU JUGA BOLEH MENGAMBIL PIL KALSIUM DARIPADA SHAKLEE UNTUK MENAMPUNG KEPERLUAN KALSIUM DALAM BADAN. OSTEMATRIX SHAKLEE MEMBEKALKAN 1000mg KALSIUM APABILA ANDA MENGAMBILNYA SEBANYAK 4 TABLET SEPERTI YANG DISYORKAN.

JOM TENGOK SPECIAL NYA OSTEMATRIX SHAKLEE NI :
  1. IANYA MUDAH DITELAN.
  2. MENGANDUNGI GABUNGAN KALSIUM KARBONAT, KALSIUM SITRAT,  DAN KALSIUM SITRAT MALET DI SAMPING MAGNESIUM DAN VITAMIN D YANG MANA IA TIDAK AKAN MENYEBABKAN KITA SEMBELIT DAN SELAMAT DARIPADA RISIKO BATU KARANG .
  3. KOMBINASI KALSIUM DAN MAGNESIUM YANG AKAN MEMBERIKAN PENYERAPAN KALSIUM YANG OPTIMUM.
  4. SESUAI BAGI MEREKA YANG MENGALAMI ALAHAN DENGAN PRODUK TENUSU
UNTUK PENGETAHUAN ANDA, KOMBINASI ESP & OSTEMATRIX SANGAT TERBAIK ! 
TERUSKAN PENGAMBILANNYA KETIKA HAMIL, BERPANTANG DAN JUGA PENYUSUAN.

DAPATKAN IA DENGAN HARGA PROMOSI SEPANJANG BULAN MAC 2014. SELAGI PROMOSI MASIH ADA !DAPATKAN KONSULTASI PERCUMA DARI SAYA :
FARHANA 
ID : 924587
SMS / WASSAP : 012-2919727
No comments:

Post a Comment